22-07-2009

17 De reis naar huis

Vandaag nemen we afscheid van de groep. De reis is ten einde en ieder gaat zijns weegs. Of het richting huis is, of een andere tussentijdse bestemming, mag ieder voor zich weten. De beschrijving beperkt zich nu tot een beschrijving naar Nederland.

Als service worden nog een tweetal campings opgenomen, maar een ieder staat vrij om hier een andere tussenstop te kiezen.

Het eerste stuk voert van Hirtshals naar Busdorf, net in Duitsland.

Grotere kaart weergeven

De volgende camping is in Dötlingen, alleen de snelweg langs Hamburg en Bremen is de komende jaren een ramp in verband met de aanpassingen die worden gedaan om deze belangrijke verkeersader te verbreden. Helaas gaat dit gepaard met de nodige files en ook ongelukken zijn geen zeldzaamheid op deze route. Vandaar een alternatieve route, iets verder dan de voor de hand liggende paralelweg B 75, die door zeer velen wordt gebruikt en daardoor ook nauwelijks een goed alternatief te noemen is.

Grotere kaart weergeven

Wie zich nog wat extra tijd gunt in Dötlingen kan informatie over deze omgeving lezen op een weblog van de reis naar Zweden van 2009. Lees hiervoor Achenbeck

Vandaag gloort voor de meeste deelnemers van de groep het einde van deze trip. Volgens afspraak eindigt de route in Utrecht op de noordelijke baan van de A 12.

Het is mogelijk om deze planning persoonlijk te maken. Pak de onderzijde van de "groene B pijl" en verplaatst deze naar uw gewenste bestemming. Google vertelt u dan hoe daar kunt komen.

Grotere kaart weergeven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten